Sök i bloggen och på webben

söndag 12 december 2010

Jävla förbannade svenska regering. Varför har vi soldater nere i Afghanistan/iran/irak osv osv osv. Är det så fruktansvärt nödvändigt?? Kul att Sverige blir som USA , mer å mer. Sen ska vi såklart börja kriga precis som dem också. Jag blir så arg. Kan man inte vara neutral som en alltid varit så man slipper krig hit å dit.

Ni som tror att de blåa tagit oss ur krisen: nej, vi har aldrig drabbats av någon större kris. Jag har inte hört en enda som mått dåligt av det eller känt något över det. Han har endast gått igenom den s k krisen som alla andra. Svårt.

Frågan är varför han med den årslönen inte betalar skulder å annat. Nej just det, han gör väldigt viktiga saker för de pengarna , samt det han tjänar på de pengarna han får in ifrån den skatt han inte behöver vetala som vi andr. Han är ju så duktig så han ska betala mindre skatt medan vanligt folk ska betala mer!

Sen . Ni som röstar för mindre skatt: de flesta som ska höja skatten efter nyår är kommuner som har allierade styren. 1 av 10 är röda.

Ha en fin kväll å hoppas ni inte dör :(

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar